Jakt

På 4 850 ha underbar sörmlänskt natur erbjuder vi ett stort utbud av jakttillfällen. God tillgång på alla 6 klövviltslagen älg, kronvilt, dovvilt, mufflon, rådjur och vildsvin. Det är även gott om hare på marken. Vi har fem olika viltvatten där vi sätter ut änder med mycket gott resultat. Vi erbjuder predatorjakt, harjakt, vakjakt, smygjakt, andjakt och drevjakt.

Vi har två jaktklubbar, en mycket exklusiv med många olika jakttillfällen på alla våra viltslag och ett par andjakter. Det finns även en sjöfågelklubb som håller till ute i skärgården.

Jaktansvarig är Mats Johansson som tar emot frågor och bokning: mats.johansson@bjorksund.com eller 070 568 98 33

 

Jaktmeny

Hela vårt utbud hittar du här i menyn. Klicka på rubriken för mer information!
(Samtliga priser inklusive moms)

+ Predatorjakt

Perfekt nybörjarjakt för de som nyss tagit jägarexamen eller för den inbitne specialisten. Jakt efter mås och kråkfågel, mink, mård, räv och grävling. Vak och lockjakt för hårviltet. Fåglarna för uvbulvan eller på sträck. Morgon eller kväll. Hela året enligt jakttabell.

Pris 200kr per person

+ Harjakt

Jakt med en eller flera stövare och vi jagar hare och räv. 1/9 – 28/2. Minst 6 pers.

Pris 1 250kr per person

+ Skyddsjakt Vildsvin

Skyddsjakt under sommarhalvåret på våra åkrar för att förhindra skador. Halva priset för jakten och fällavgiften jämfört med vakjakt på foderplats. Man tilldelas en eller flera åkrar där man får smyga runt för att försöka komma till skott och störa grisarna bort från fälten. Fällavgift tillkommer.

Pris 500 kr per person

+ Vakjakt vildsvin

Vakjakt vid någon av våra över 40 foderplatser. Hela året. Fällavgift tillkommer.

Pris 1000 kr per person

+ Vakjakt klövdjur

Hela året enligt jakttabell. Morgon eller kväll vid åker eller hygge från något av våra över 200 torn. Jakt på vildsvin, råbock, mufflonbagge, dovhjort och kronhjort. Fällavgift tillkommer.

Pris 1000 kr per person

+ Smygjakt klövdjur

Hela året enligt jakttabell. Man får ett markavsnitt att smyga på. Jakten sker morgon eller kväll. Det beror helt och hållet på hur duktig man är som smygjägare om man får något skottillfälle. Jakt på vildsvin, råbock, mufflonbagge, dovhjort och kronhjort. Fällavgift tillkommer.

Pris 1000 kr per person

+ Andjakt platser

På fyra av våra andjakter kan man köpa platser. Det är på ytterst få gårdar man har den unika möjligheten att vara med på en stor andjakt utan att behöva köpa en hel jakt. Kom själv eller ta med några kompisar. På de två första jakterna jagar vi av tre vatten. På dom två sista jagar man två vatten och avslutar med ett kvällssträck. 10-15 skyttar. Lunch och 50 skott ingår. Perfekt present att få eller ge. Trolig avskjutning 150-300 änder beroende på antal skyttar och skjutskicklighet.

Pris 5 000kr per person

+ Andjakt alt.1

Andjakt där man i början på säsongen jagar av tre vatten. I slutet av säsongen jagar man två vatten och avslutar med ett kvällsträck. Lunch, skott och 200 änder ingår. Treskottsregeln gäller. 250 kr / and utöver 200 st. Högst 15 skyttar

Pris 60 000kr inkl. moms

+ Andjakt alt.2

Andjakt där man i början på säsongen jagar av tre vatten. I slutet av säsongen jagar man två vatten och avslutar med ett kvällssträck. 10-15 skyttar. Lunch och 50 skott per skytt ingår. Trolig avskjutning 150-300 änder beroende på antal skyttar och skjutskicklighet.

Pris 5 000kr per person

+ And & Klövjakt

Riktigt kul heldagsjakt. Man börjar dagen med några klövdrev och avslutar med ett kvällsträck. Man kan välja vilket alternativ av drevjaktsdrev och andjaktsalternativ man vill ha. Lunch ingår. Högst 15 skyttar.

  • Drevjakt Alt 1 kostar 15 000 kr per drev.
  • Drevjakt Alt 2 kostar det 30 000 kr per drev.

  • Andsträcket kostar 30 000 kr om man väljer Andjakt Alt 1. Då ingår 100 änder och skott. Treskottsregeln gäller.

  • Vill man ha sträcket enligt Andjakt Alt 2 så kostar det 2 500 kr / skytt och det ingår 25 skott.

+ Drevjakt platser

På fyra av våra drevjakter kan man köpa platser. Unikt tillfälle att kunna få vara med på en stor klövjakt i viltrika marker. Kom själv eller ta med med några kompisar. Perfekt present att få eller ge bort. Förutsättningar enligt Drevjakt Alt 1. 10-20 skyttar. Lunch ingår.

Pris 4000kr per person

+ Drevjakt alt.1

Hundjakt i lugna former där man jagar rådjur, mufflon, vildsvin, dov och kron. 5-10 medhjälpare som jagar på samma vilkor. Vi hjälps åt att ta ur och släpa ut de fällda djuren till väg. Lunch ingår. 3-5 drev. Trolig avskjutning 0,5-1,0 vilt per skytt. Högst 15 skyttar. Fällavgift på trofedjur.

Pris 60 000kr inkl.moms

+ Drevjakt alt.2

Hundjakt där man jagar rådjur, mufflon, vildsvin, dov och kron. Minst 8 medhjälpare ( hundförare, utställare, eftersök och slakt). Lunch serveras. 3-5 drev. Trolig avskjutning 0,5-1.5 vilt per skytt. Högst 20 skyttar. Fällavgift på trofedjur.

Pris 120 000kr inkl.moms

+ Sjöfågelklubben

Nästan 1 600 ha underbar skärgård med massvis med öar av varierande storlek. Jakten avser mink, räv och fågel. Klubben har köpt in vettar, båtar och motorer och har egna båtplatser vid brygga. Högst 15 medlemmar. Klubben har en sms-grupp där man bara anmäler när man vill ut. Man får ha en gäst med sig vid varje tillfälle.

Pris 4000kr per person

+ Jaktklubben

En mycket exklusiv jaktklubb med 20 medlemmar som har 13 arrangerade jakttillfällen. Klubbens jakter börjar redan i början på maj. 2 vakjakter på vildsvin på våren. I augusti och september är det mycket jakt med två andjakter, två vakjakter och förmidagsjakt med hagelbössan ( hare, räv och fågel). Under drevjaktsäsongen är det fyra drevjakter, en i månaden. Jaktåret avslutas i februari med en harjakt och en tryckjakt på mufflon, vildsvin och dov.

Pris 37 500kr per person

Mufflon 24 april -17    

Mufflon 24 april -17

 

 

Skicka en förfrågan!

För- och efternamn